روز دانشجو گرامی باد.

۱۶ آذر ۱۳۹۶ | ۱۱:۱۶ کد : ۷۶۸۶ علوم انسانی آخرین اخبار
روز دانشجو گرامی باد.

دانشکده  در پیامی سالگرد حماسه 16 آذر را به جامعه علمی و دانشگاهی کشور به خصوص دانشجویان عزیز تبریک گفت. متن پیام به شرح زیر می باشد:

بسمه تعالی

16 آذر برای دانشگاه و دانشگاهیان و همچنین برای ملت شریف و بزرگوار ایران، واقعه‌ای مهم است که در عصر کنونی، نقش ممتازی در پیشتازی و پیشگامی جامعه دانشگاهی ما در مسیر بلند ملت شریف ایران اسلامی برای تحقق استقلال، آزادی و جمهوریت نظام داشته است و امسال که این روز تاریخی مقارن شده است است با سالروز میلاد سراسر نور پیامبر رحمت و مهربانی حضرت محمد مصطفی صلوات اله علیه  و فرزند عزیزش امام جعفر صادق(ع) و هفته وحدت را به فال نیک می گیریم و امیدواریم این تقارن مبارک موجبات همدلی و وحدت ملی را در تمامی ارکان نظام بویژه جامعه دانشگاهی کشور برای خدمت صادقانه به مردم شریف را فراهم آورد.

16 آذر که نشان از پایمردی و ایستادگی دانشجوی مسلمان در برابر نظام سلطه دارد یاد آور رشادت دانشجویانی است که سینه خود را در برابر تیرهای استعماری دشمن سپر کردند و در گذر زمان فریاد ضد استکباری ملت ایران را به گوش جهانیان رسانده اند.

16 آذر ماه  به عنوان نماد آزادگی و استکبار ستیزی دانشجوی مسلمان گرامی داشته و  توفیقات روزافزون شما عزیزان را در همه امور فردی و اجتماعی به ویژه در عرصه فعالیت‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی از خداوند متعال مسالت می‌نماییم.                                                                                                                                                                            دانشکده علوم انسانی دانشگاه کاشان

نظر شما :