دانش آموختگی نخستین دانشجوی دکترای بررسی مسایل اجتماعی ایران در دانشگاه کاشان

۰۴ آبان ۱۳۹۶ | ۱۱:۴۵ کد : ۷۳۵۸ اخبار پژوهشی علوم انسانی
دانش آموختگی نخستین دانشجوی دکترای بررسی مسایل اجتماعی ایران در دانشگاه کاشان

نخستین دانشجوی دکترای بررسی مسایل اجتماعی ایران از دانشگاه کاشان دانش آموخته شد.

خانم الهام شفائی مقدم با دفاع از پایان نامه خود با موضوع "بررسی نقش جامعه پذیری علمی در درونی سازی هنجارهای دانشگاهی و پسا دانشگاهی مورد مطالعه: دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه های دولتی استان اصفهان در سال تحصیلی 96-95 با درجه عالی توانست به عنوان نخستین دانشجوی رشته دکترای بررسی مسایل اجتماعی ایران دانشگاه کاشان معرفی شود.

دکتر محسن نیازی عضو هیات علمی گروه جامعه شناسی دانشگاه کاشان استاد راهنما و دکتر محمد گنجی استاد مشاور این پایان نامه را برعهده  داشتند.

دکتر وحید قاسمی دانشیار جامعه شناسی دانشگاه اصفهان، دکتر صدیق ارفعی و دکتر مهران سهراب زاده  از اعضای هیات علمی گروه جامعه شناسی دانشگاه کاشان داوران این پایان نامه بودند.

لازم به ذکر است خانم الهام شفایی مقدم رتبه اول دوره کارشناسی پژوهشگری دانشگاه کاشان، رتبه اول کارشناسی ارشد مطالعات فرهنگی، سال های 92-90-89 به عنوان پژوهشگر نمونه دانشجویی، سال 95 دانشجوی نمونه دانشگاه کاشان و در سال 95 منتخب بنیاد ملی نخبگان را کسب کرده است.

چاپ21 مقاله علمی پژوهشی، همکاری در تألیف کتاب جامع پذیری جنسیت و ارائه 36 مقاله علمی پژوهشی در همایش ها و سمینارها از دیگر افتخارات این دانشجوی دانشگاه کاشان است.

( ۴ )

زهرا ۰۴ آبان ۱۳۹۶ | ۱۲:۵۱