کارگاه آشنایی با نحوه اجرای پژوهش های پدیدار شناسی و تجارب زیسته

۲۴ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۹:۲۷ کد : ۲۴۴۱۴ آخرین اخبار

مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت دانشگاه علوم پزشکی کاشان با همکاری مرکز توانمندسازی اجتماعی دانشکده علوم دانشگاه کاشان کارگاه آشنایی با نحوه اجرای پژوهش های پدیدار شناسی و تجارب زیسته روز دوشنبه 19 شهریور ماه در سالن غدیر دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار نمود. این کارگاه که توسط آقای دکتر محسن نیازی استاد گروه جامعه شناسی دانشگاه کاشان و دکتر سیدحسین سیادتیان روانشناس و مدرس دانشگاه  ارایه گردید، نوعی روش شناسی پدیدارشناختی تحلیل و تبیین گردید.

دکتر محس نیازی به مباحث تئوریکی و نظری در زمینه پژوهش های پدیدارشناسی و اهمیت آن در توسعه علم و بررسی مسایل اجتماعی و فرهنگی به طور ویژه و موضوعات بین رشته ای مانند پزشکی اجتماعی به طور عام پرداختند و موضوع کرامت انسانی و اجتماعی را از منظر پدیدارشناختی مورد بررسی قرار دادند.

در ادامه آقای دکتر سیدحسین سیادتیان به مباحث کاربردی و عملی روش پدیدارشناختی و تجارب زیسته در زمینه های مختلف اجتماعی، پزشکی و روانشناختی پرداختند.