بازدید آقای مهندس معماری فرد و خانم آستریت از دانشکده علوم انسانی و حقوق

۱۹ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۵:۵۶ کد : ۲۴۰۰۳ آخرین اخبار

به همت مرکز توانمندسازی اجتماعی و خانه خلاق دانشکده علوم انسانی، آقای مهندس معماری فرد و همسر ایشان خانم آستریت(تبعه آلمان) از دانشکده علوم انسانی و مراکز علمی و آزمایشگاهی آن بازدید نمودند.

در ابتدا آقای دکتر محسن نیازی، رییس دانشکده علوم انسانی و حقوق به بیان ظرفیت ها و مراکز علمی، آموزشی، پژوهشی و فناورانه ایجاد شده در دانشکده علوم انسانی اشاره نمودند و َآن را مصداق دانشگاه حکمت بنیان دانستند. سپس نیازهای اصلی این مراکز را مطرح نمودند. همچنین مباحثی مانند طرح بورس صنعت، تجهیز فضای تندرستی، سازوکارهای روانشناختی در تربیت نیروی انسانی توسط سایر مسئولین دانشکده مطرح گردید.

سپس مهندس معماری فرد به تجربیات خود در حوزه ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه و نقش آن در تحول و توسعه در داخل و خارج از کشور اشاره نمودند. مباحثی مانند تربیت نیروی انسانی مفید برای پست های مدیریتی از دیدگاه جامعه شناسی و روانشناسی، برگزاری کارگاه ها و دوره های آموزشی مصرف صحیح، حفاظت از محیط زیست، روابط انسانی در مدارس و شخصیت شناسی مهمترین محورهای مورد تأکید ایشان بود.

در پایان هدایایی از جمله نقاشی یک کودک اتیسم به آقای مهندس معماری فرد و همسر ایشان اهداء شد.

( ۲ )