برگزاری کارگاه آموزش تخصصی مهارت های مورد نیاز کودکان به روش ادبیات

۲۷ آذر ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۷ کد : ۲۲۹۹۵ آخرین اخبار

در ادامه برنامه های هفته پژوهش، دانشکده علوم انسانی با همکاری خانه خلاق و مرکز توانمندسازی اجتماعی دانشکده دومین کارگاه مهارت های ارتباطی با کودکان از طریق ادبیات را در تاریخ ۱۴۰۲/۹/۲۱ در سالن آمفی تئاتر دانشکده علوم انسانی دانشگاه کاشان   برگزار  نمود.

در ابتدا مدرس کارگاه سرکار خانم مریم سادات موسوی حول محور انواع ادبیات (قصه ؛ شعر و داستان) سخنانی را آغاز نمودند .

خانم دکتر موسوی، در زمینه تاثیر ادبیات در آموزش کودکان و مهارت های تخصصی ارتباط با کودکان از طریق ادبیات نمونه های نظری و عملیاتی معرفی نمودند. سپس گروه سرود دانش آموزان ناشنوا و جسمی حرکتی مدرسه استثنایی جبار باغچه بان با نام دستان توانا یک سرود با موضوع انگیزشی وامید اجرا نمودند که در ادامه جناب دکترکارکنان مدیر خانه خلاق علوم انسانی، ضمن اشاره به موضوع سرود هدف از برگزاری این کارگاه ها را توانمند سازی اقشار جامعه با محوریت امید و اتکا به اینده عنوان نمودند.