سومین کارگاه مقاله نویسی به لاتین، سه شنبه ۱۴۰۲/۹/۲۸

۲۹ آذر ۱۴۰۲ | ۱۵:۴۰ کد : ۲۳۰۲۸ آخرین اخبار
در ادامه سلسله  برنامه های فصل پژوهش دانشکده علوم انسانی، سومین کارگاه مقاله نویسی به لاتین در دفتر ریاست دانشکده برگزار گردید.
در این کارگاه خانم دکتر زهره قرائی به عنوان مدرس کارگاه، ضمن مروری بر مطالب گذشته، به چگونگی افزودن گرمرلی به ورد و کروم اشاره شد. سپس سازوکار گرمرلی و نقاط قوت و ضعف آن تبیین و تفسیر نمودند. در این مورد ایشان به مواردی اشاره نمودندکه با توجه به آن می‌توان از ماشین‌های ترجمه‌ای که بر پایه هوش مصنوعی عمل می‌کنند (به‌طور خاص، گوگل ترنسلیت به عنوان یک ماشین ترجمه نورال) به لحاظ زبانی استفاده‌ بهینه کرد.
مدرس کارگاه، در ادامه بحث به معرفی و کار با وبسایت‌های مفیدی که مبتنی بر هوش مصنوعی هستند و می‌توانند در امور پژوهشی مانند ترجمه، خواندن متن، ساده‌کردن متن، سوال‌پرسیدن از متن و ... کمک‌کننده باشندپرداختند .
در پایان، ایشان به ارایه توضیحاتی راجع به ضعف‌ها و خطاها چنین ابزارهایی و دامنه‌ کاربرد آنها و جنبه‌های اخلاقی آن پرداختند.