فراخوان جدید فصلنامه ایرانی مطالعات شهروندی

۰۱ مهر ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۹ کد : ۲۲۴۲۴ اطلاعیه ها

اولین شماره فصلنامه ایرانی مطالعات شهروندی(دارای مجوز شماره  91872 مورخ 1401/4/20 از طرف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی) انتشار یافت. این فصلنامه یک فصلنامه علمی با دسترسی آزاد است که به صورت الکترونیکی مقالات پژوهشی در حوزه مطالعات شهروندی اصیل و با کیفیت (فارسی و انگلیسی) را منتشر می نماید. هدف این مجله معرفی دستاوردهای جدید در زمینه مطالعات نظری شهروندی، انتشار آخرین یافته های پژوهشی در این زمینه، ارتقای کیفیت تحقیقات در حوزه شهروندی در ایران است.

مهمترین اهداف علمی این فصلنامه پرداختن به مفاهیم و مبانی نظری، کاربردی و معرفتی برنامه ریزی و طراحی مدل های علمی و پژوهشی و مفاهیم و موضاعات میان رشته ای مرتبط با شهروندی است. این مجله از پژوهش‌هایی حمایت می کند که در مطالعات شهروندی از جنبه های مختلف که دارای نوآوری بوده و موضوعاتی فراتر از پژوهش های تکراری و مرسوم را ارایه کند. از این رو فصلنامه مطالعات شهروندی به دنبال پژوهش‌هایی است که بر موضوعاتی با ماهیت شهروندی متمرکز هستند و جنبه های جدید و نوآورانه و درخوری را نمایان می کند و می تواند برپایه زمینه های گوناگون مکانی آموزه های جدیدی را ارایه کند و به درک نظری و مفهومی شهروندی کمک کند.

بنابراین این فصلنامه اهداف زیر را دنبال می کند:

• تقویت پژوهش های نوآورانه در حوزهای میان رشته ای شهروندی
  • ایجاد و ارتقای دانش در زمینه پژوهش های شهروندی گوناگون.
  • تقویت پیوند حوزه های تخصصی شهروندی
  • انتشار مقالات علمی در زمینه مطالعات نظری مختلف شهروندی
  • طرح مفاهیم شهروندی و طراحی و توسعه شهروندی و گردآوری آموخته های گذشته برای شناخت بیشتر و برای استراتژی های احتمالی آینده.

راهنمای تنظیم مقالات فصلنامه ایرانی مطالعات شهروندی

- مقالات از جهت محتوایی باید در راستای عنوان مجله و با توجه به زمینه مطالعات شهروندی باشد.

- حجم مقاله (با احتساب تمام بخش‌های مقاله) حداکثر 20 صفحه A4 باشد.

- - برای تایپ حروف فارسی از قلم B نازنین 14 (چکیده فارسی از قلم ب نازنین 13) و برای حروف انگلیسی از قلمTimes Roman   New -12 استفاده گردد. ارجاعات درون متنی نیز به قلم 12 B نازنین باشد.

- هر مقاله باید به ترتیب شامل بخش‌های اصلی زیر باشد:

1. عنوان: به طور فشرده وگویا، مسئلة تحقیق را مشخص ‌کند.

2. چکیده: حداکثر در 300 کلمه به‌طور صریح، موضوع، هدف، ابعاد، روش، و نتیجة تحقیق را بیان کند.

3.کلیدواژه: بین 4 تا 7 کلیدواژه .

4. مقدمه: شاملِ بیان کلیات موضوع، خلاصه‌ای از تاریخچه موضوع باشد وهدف مطالعه یا سؤالی که مقاله به آن پاسخ می­ دهد، به ­طور صریح در انتهای مقدمه بیان گردد.

5. متن اصلی:مشتمل بر مطالب اصلی یعنی: تعریف مفاهیم مورد نیاز، طرح مسئله، استدلال ها و نقدها، به صورت مرتبط باشد.

6. نتیجه‌‌گیری: شامل یافته‌های نهایی تحقیق با توجه به هدف ومساله اصلی تحقیق باشد.

7. منابع: فهرست کامل منابع مورد ارجاع در متن اصلی، به ترتیب حروف الفبا (ابتدا منابع فارسی و عربی، سپس انگلیسی).

منابع در انتهای مقاله بر اساس حروف الفبا، به شیوه زیر (بسته به نوع منبع) درج شود:

- کتاب: نام خانوادگی ، نام، (سال انتشار)، عنوان کامل اثر شامل عنوان اصلی و فرعی(مورب)، نام مترجم یا مصحح، نوبت چاپ، محل نشر: نام ناشر.

-  مقاله: نام خانوادگی، نام، «عنوان اصلی و فرعی مقاله»، نام مجله(مورب)، سال نشر، جلد/ دوره/ سال، شمارۀ مجله، شمارۀ صفحات مقاله در مجله.

- پایان‌نامه: نام خانوادگی، نام، (سال انتشار)، عنوان پایان‌نامه (مورب)، نام دانشگاه یا سایت اینترنتی که پایان‌نامه یادشده در آن قابل دسترسی است.

- سایت اینترنتی: نام خانوادگی، نام، (روز/ماه/سال انتشار و یا روزآمدن شدن)، «عنوان مطلب» (مورب)، آدرس سایت به صورت کامل.

- همایش و کنفرانس‌ها: نام خانوادگی، نام، (سال انتشار)، «عنوان مقاله» (مورب)، عنوان کتاب مجموعه مقالات، محل نشر: نام ناشر.

نگارش فهرست منابع لاتین: مقاله: نام‌نویسنده(گان)،سال‌انتشار، عنوان‌مقاله، نام‌‌مجله‌کامل‌ یا به ‌اختصار، جلد (شماره) مجله‌ و شماره ‌صفحات‌مقاله.

کتاب: نام‌نویسنده(گان)، سال‌انتشار، عنوان‌کتاب، ناشر و محل‌انتشار و تعدادکل صفحات آورده شود.

ارجاعات استنادی مطالب به منابع، درون متنی و در پرانتز، به ترتیب شامل: نام مؤلف‌، سال انتشار، جلد/ صفحه آورده شود؛ مانند: (هزارجریبی، 1399: 76). در صورت استناددهی، به دو یا چند اثر با تاریخ نشر یکسان از یک نویسنده، نام خلاصة اثر نیز آورده شود.

ارجاعات انگلیسی به ترتیب شامل: شهرت مؤلف، اول نام لاتین مؤلف، سال نشر، صفحه.

د) اعضای هیأت تحریریه:

دکتر محمد امینی(مدیر مسئول- دانشگاه کاشان)

دکتر محسن نیازی(سردبیر- دانشگاه کاشان)

دکتر عباس زراعت(دانشگاه کاشان)

دکتر رحمان سوری(دانشگاه تهران)

دکتر احمد حاجی ده آبادی(دانشگاه تهران)

دکتر مصطفی هادوی(دانشگاه ولیعصر رفسنجان)

دکتر اصغر سلطانی(دانشگاه شهید باهنر کرمان)

دکتر فریبرز صدیقی ارفعی(دانشگاه کاشان)

دکتر محمود جمعه پور(دانشگاه علامه طباطبایی)

مدیر اجرایی فصلنامه : محمد کارکنان نصرآبادی(دانشگاه کاشان)

کارشناس فصلنامه:فاطمه خوش بیانی

ر) فرایند پذیرش مقالات

فرایند ارسال تا انتشار مقالات در نشریۀ مطالعات شهروندی طی شش مرحله کلی صورت می‌پذیرد:

• ثبت و ارسال مقاله (توسط نویسنده مسئول)
  • ارزیابی اولیه توسط دبیرتخصصی (حداقل 10 روز کاری)
  • داوری (حداقل 2 ماه - در صورت نیاز به بازنگری کلی و داوری تطبیقی یا ارسال مقاله به داوری سوم، به این مدت افزوده خواهد شد).
  • در صورت پذیرش  نهایی، ارسال موارد تکمیلی (نسخۀ نهایی فارسی و انگلیسی) توسط نویسنده و تأیید نهایی (حداقل یک ماه)
  • ویراستاری و صفحه‌آرایی
  • چاپ و انتشار

ز)آدرس فصلنامه