ارتقاء دانشگاه کاشان در رتبه بندی آی اس سی ۱۳۹۶

۲۸ خرداد ۱۳۹۷ | ۲۰:۳۹ کد : ۸۵۷۶ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه
ارتقاء دانشگاه کاشان در رتبه بندی آی اس سی ۱۳۹۶

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان از ارتقاء و کسب رتبه نهم این دانشگاه در نظام رتبه بندی آی اس سی (ISC ) در بین دانشگاه های جامع کشور خبر داد.

دکتر مجید منعم زاده اظهار داشت: در این رتبه بندی 182 دانشگاه و موسسه پژوهشی دولتی توسط ۲۶ شاخص در قالب ۵ معیار کلی پژوهش، آموزش، وجهه بین المللی، تسهیلات - امکانات و فعالیت های اجتماعی- اقتصادی و صنعتی مورد ارزیابی قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه کاشان در سال گذشته در جایگاه دهم در بین دانشگاه های جامع قرار داشت افزود: دانشگاه کاشان توانست در رتبه بندی سال 96-1395 یک پله صعود کند و در جایگاه نهم قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه 81 دانشگاه از دانشگاه های جامع کشور در رتبه بندی سال 1395-96 حضور داشته اند خاطر نشان کرد: دانشگاه های تربیت مدرس، شیراز، فردوسی مشهد، تبریز، شهید بهشتی، اصفهان، تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، کاشان و بوعلی سینا به ترتیب در جایگاه های دوم تا دهم جدول قرارگرفته اند.

دکتر منعم زاده اظهار کرد: بر اساس این نظام رتبه بندی همچنین دانشگاه کاشان در شاخص پژوهشی با دو پله صعود نسبت به سال قبل در جایگاه هفتم قرار گرفت.

وبگاه پایگاه استنادی علوم جهان اسلام

انعکاس خبر در وبسایت وزارت علوم و فناوری