دانشکده علوم انسانی

English   |     |     |
 انتخاب وب سایت:

گزارش معارفه با دانشجویان جدیدالورود
در تاریخ 11مهرماه 1395 روز یکشنبه ساعت 9 صبح جلسه تحت عنوان تودیع و معرفه دانشجویان جدیدالورود،  در آمفی تئاتر ر دانشکده حقوق ، با حضور ریاست محترم دانشکده جناب آقای دکتر محمد گنجی و معاون آموزشی دانشکده جناب آقای دکتر علی یزدخواستی و معاون پژوهشی دانشکده، جناب آقای دکتر فریبرز  صدیق ارفعی برگزار گردید.
در این جلسه پس از قرائت آیاتی از قران کریم ، ابتدا ریاست دانشکده در مورد چشم انداز دانشگاه و تعداد دانشجویان به تفکیک روزانه و شبانه و مقاطع مختلف کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا  صحبت کردند.  سپس معاون آموزشی دانشکده ، دکتر یزد خواستی در مورد رشته ها و گرایش ها مختلف بحث و گفتگو کردند.

در ادامه جلسه، معاون پژوهشی  آقای دکتر ارفعی در مورد نحوه تحصیل در دانشگاه و تحقیق و پژوهش صحبت کردند.  در آخر دانشجویان جلسه تخصصی با مدیر گروه و اعضای گروه برگزار کردند. و به صورت تخصصی پرسش و پاسخ کردند.

چهارشنبه 28 مهر 1395  11:52:11

آخرين تاريخ بازديد : سه شنبه 28 دى 1395  2:9:18